Hoe werkt het forum

Hier vind u informatie over het gebruik van het forum, regels en tips.

Moderators: kitty, Bergbaak17

Forumregels
- Heb respect voor andere deelnemers. Elke persoon en situatie is uniek. Meningen en visies mogen verschillend zijn.
- Gebruik geen kwetsend of grof taalgebruik.
- Het forum is niet bedoeld voor commerciële doeleinden.
- Grove, kwetsende en commerciële reacties zullen worden verwijderd.

Alle berichten worden gelezen door moderators en/of de beheerder. Zij waken over de leesbaarheid en "informatie waarde voor de overige lezers". Zij hebben de mogelijkheid deelnemers daarop aan te spreken en berichten te verwijderen of aan te passen.

Hartelijk bedankt,
Forum beheer.

Disclaimer:
Het forum is een open discussieplatform waaraan iedereen kan deelnemen. Leven met blaas- of nierkanker onderschrijft dus niet noodzakelijk alle meningen die in dit forum staan.
Beheer
Beheerder
Berichten: 8
Lid geworden op: 29 jun 2016, 21:31

Hoe werkt het forum

Berichtdoor Beheer » 01 jul 2016, 21:08

Op dit forum leest u tips, ervaringen en vragen van mensen met blaas- of nierkanker en hun naasten. U kunt aan andere lotgenoten vragen stellen. Ook worden de berichten (regelmatig) bekeken door de vrijwilligers en de beheerders van leven met blaas- of nierkanker.

Zoekt u naar een specifiek onderwerp? U kunt gemakkelijk zoeken naar onderwerpen door rechtsboven te typen in de balk ‘zoeken..’ .

Wilt u weten wat de laatste berichten zijn? Klik dan in de tweede donkerblauwe balk op ‘actieve onderwerpen’.
Als u zelf een bericht wilt plaatsen, is het nodig u te registreren. Klik daarvoor helemaal rechtsboven in beeld op 'registreren'. U maakt dan een gebruikersnaam aan. Dit kost slechts 2 minuten. Let erop dat alle berichten zichtbaar zijn voor iedereen. Hou daar rekening mee met de keuze voor een gebruikersnaam.

Het forum is toegankelijk via smartphone, tablet en Computer.

Binnen het forum is het mogelijk om privéberichten te sturen.

Heeft u vragen over het forum? Dan kunt u de antwoorden op de meeste vragen vinden rechtsboven in de tweede donkerblauwe balk, bij ‘V&A’ (Vragen en antwoorden). Staat uw vraag er niet bij? Mail dan naar lotgenotencontact@blaasofnierkanker.nl

Graag tot ziens op het forum!
Beheerder van het forum.

kitty
Gebruiker
Berichten: 21
Lid geworden op: 03 jul 2016, 22:46
Locatie: Twente

Re: Hoe werkt het forum, privebericht en mailen

Berichtdoor kitty » 19 nov 2016, 11:36

Het forum is natuurlijk vooral bedoeld om in de onderwerpen op elkaar te reageren. Zo kunnen anderen het lezen en ook reageren wanneer zij dat willen. Als dit regelmatig gebeurt, hebben we een mooi en levendig forum, waar ook veel informatie in te vinden is. Heel fijn en helpend is het forum dan voor de mensen die behoefte hebben aan antwoorden en herkenning, bijvoorbeeld net na een diagnose.

Maar binnen dit forum kan er meer. Mensen kunnen elkaar privéberichten sturen of mailen en zo een wat intiemer contact met elkaar hebben.

Wanneer je op leden klikt en vervolgens in de lijst diegene aanklikt waarmee je contact wilt zie je onderin het nieuw geopende blok de twee opties, privebericht en mail.

Priveberichten verstuur je binnen het forum en worden alleen zichtbaar voor diegene wanneer hij/zij op het forum is aangemeld. Het blijft volledig anoniem.

Mailen. Wanneer je een mail stuurt krijgt diegene de mail in zijn eigen mailbox. Als vervolgens de mail beantwoord wordt, is het emailadres van diegene die de mail verstuurde zichtbaar. Het is dus in die zin niet meer anoniem. (In hele uitzonderlijke gevallen zou het voor kunnen komen dat je een ongewenste mail ontvangt. Dan kun je de ontvangen mail sturen naar het mailadres van het forum (staat ook standaard aangegeven in de mail verstuurd vanuit dit forum). Het beheer en/of de moderatoren zullen dan een passende actie ondernemen, als contact opnemen en in uiterste gevallen de persoon verbannen.)

Bij vragen of reacties graag bij voorkeur gewoon hieronder reageren, of anders mij een privebericht of mail sturen.

Groet Kitty
Als geest en hand samengaan, ontstaat er kunst. ~Leonardo da Vinci~


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast