Welkom op het forum

Hier vind u informatie over het gebruik van het forum, regels en tips.

Moderators: kitty, Bergbaak17

Forumregels
- Heb respect voor andere deelnemers. Elke persoon en situatie is uniek. Meningen en visies mogen verschillend zijn.
- Gebruik geen kwetsend of grof taalgebruik.
- Het forum is niet bedoeld voor commerciële doeleinden.
- Grove, kwetsende en commerciële reacties zullen worden verwijderd.

Alle berichten worden gelezen door moderators en/of de beheerder. Zij waken over de leesbaarheid en "informatie waarde voor de overige lezers". Zij hebben de mogelijkheid deelnemers daarop aan te spreken en berichten te verwijderen of aan te passen.

Hartelijk bedankt,
Forum beheer.

Disclaimer:
Het forum is een open discussieplatform waaraan iedereen kan deelnemen. Leven met blaas- of nierkanker onderschrijft dus niet noodzakelijk alle meningen die in dit forum staan.
Beheer
Beheerder
Berichten: 8
Lid geworden op: 29 jun 2016, 21:31

Welkom op het forum

Berichtdoor Beheer » 01 jul 2016, 20:51

Welkom op het forum van leven met blaas- of nierkanker.

Op dit forum kunt u verhalen, tips en ervaringen lezen over het omgaan met blaas- of nierkanker van anderen, en uw eigen vragen stellen aan lotgenoten en Leven met Blaas- of Nierkanker.

Het forum is openbaar. Om berichten te kunnen schrijven en op de hoogte te blijven van nieuwe onderwerpen moet u zich registreren (helemaal rechtsboven in beeld). Wanneer u zich registreert wordt u gevraagd een schuilnaam op te geven en akkoord te gaan met de voorwaarden. Een schuilnaam is gebruikelijk bij een forum als deze en is om uw privacy te beschermen. De tekst met voorwaarden waarmee u akkoord moet gaan voordat u zich kunt registeren is ook gebruikelijk en is voornamelijk om het forum juridisch te beschermen voor aansprakelijkheid.

Lukt het inloggen niet? Bent u uw wachtwoord kwijt? Dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Geef bij het aanmelden aan dat u uw wachtwoord vergeten bent, en u krijgt een nieuw wachtwoord opgestuurd naar uw mailadres. Dit wachtwoord kunt u zelf aanpassen. Ga hiervoor naar 'gebruikerspaneel' (ook helemaal rechtsboven in beeld), en kijk dan onder 'profiel' > 'accountinstellingen wijzigen'.

Heeft u vragen? Kijk eerst linksboven in de tweede donkerblauwe balk bij V&A (Veelgestelde vragen en Antwoorden). Ook kunt u contact opnemen via lotgenotencontact@blaasofnierkanker.nl

Wilt u meer informatie over blaas-of nierkanker kijk dan op onze site: http://blaasofnierkanker.nl/lmbn/blaas-en-nierkanker

Tot ziens op het forum!
Beheerder van het forum.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast