Aanmelden bij het forum aangepast

Hier vind u informatie over het gebruik van het forum, regels en tips.

Moderators: kitty, Bergbaak17

Forumregels
- Heb respect voor andere deelnemers. Elke persoon en situatie is uniek. Meningen en visies mogen verschillend zijn.
- Gebruik geen kwetsend of grof taalgebruik.
- Het forum is niet bedoeld voor commerciële doeleinden.
- Grove, kwetsende en commerciële reacties zullen worden verwijderd.

Alle berichten worden gelezen door moderators en/of de beheerder. Zij waken over de leesbaarheid en "informatie waarde voor de overige lezers". Zij hebben de mogelijkheid deelnemers daarop aan te spreken en berichten te verwijderen of aan te passen.

Hartelijk bedankt,
Forum beheer.

Disclaimer:
Het forum is een open discussieplatform waaraan iedereen kan deelnemen. Leven met blaas- of nierkanker onderschrijft dus niet noodzakelijk alle meningen die in dit forum staan.
Beheer
Beheerder
Berichten: 8
Lid geworden op: 29 jun 2016, 21:31

Aanmelden bij het forum aangepast

Berichtdoor Beheer » 30 jul 2017, 23:48

Om te voorkomen dat er gebruikers op het forum kunnen komen om ongewenste reclames te verspreiden, zoals hier onlangs gebeurde, hebben we de aanmelding aangepast. Bij de aanmelding wordt er een vraag gesteld, om te voorkomen dat zogenoemde bots (computerprogramma's) zich niet zo gemakkelijk kunnen aanmelden. Verder is het nu zo dat voordat iemand toegang kan krijgen, er een verzoek daartoe bij het beheer komt en er vervolgens toestemming wordt gegeven. Zo kan het beheer beter de controle houden over het toelaten van gebruikers die het forum willen gebruiken voor spam en veelal engelse reclame boodschappen.

Het forum blijft open. Dat wil zeggen dat iedereen de berichten hier kan lezen. Wil je een vraag posten of je verhaal doen, kun je je aanmelden en wordt je vervolgens via het beheer toegelaten.

Met vriendelijk groet, het beheer.
Beheerder van het forum.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast